Sunday, February 26, 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD


Hai all , jom join Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD . 
Tarikh Tutup : 3/3/2012 pukul 11.59pm.
click SINI  dan baca syarat-syaratnya ok :D



tag :

15 comments:

ainulaqma said...

kite singgah sini :) jom tgk tudung bawal 2 tone ade sale~ http://sweetybeautyblogshop.blogspot.com/2012/02/promotion-sale-tudung-bawal-2-tone.html

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ join segmen MD.. InshaAllah blog anda akan dimasukkan dalam group 3.. Boleh datang follow2 di blog MD 27/2/2012 bermula pukul 6pm...

Btw, Dah follow sini ^___^

Aleeya Nabilah said...

ainulaqma : saya dah singgah dan terima kasih sbb follow .

Mr.doktor : Wslm . welcome .Btw terima kasih sebab follow blog ini :D

Ekin Tembam :) said...

Wahh byk betul awk join contest -.-'
btw singgah dan follow dri segmen yg sama
http://duniaekin.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Aleeya Nabilah said...

Ekin : haha tak ada keje nak buat tu yang join . Kalau nak join sekali pun boleh :D
Terima kasih sebab follow ^_^

najwasafura said...

done follow #group 1

nur nadzirah said...

awak,kite tak jumpe shoutbox awak .. :D cntik lah header awak :)

Aleeya Nabilah said...

najwa :Thanks

nadzirah : blog ni tak ada shoutbox . Btw terima kasih :D

Aqilah Khairri said...

Hai TuanBlog.
Aqilah singgah pagi dan Follow awak #46.
Sudi-lah follow Aqilah balik tau :D

http://aqilahberbicara.blogspot.com

Group 3 :D

~ ADANDO ~ said...

Follow menFollow...

Salam persahabatan di alam cyber.

keep and touch..

From: adando.blogspot.

Iera balqis said...

salam dear ! done follow ur blogger..hit me back , oke :)..sye dari segmen yg sama (group 2) num 11.. tq dear :)

AiSyA LiEzA said...

salam.. dri segmn y sama.. done follow sini.. sudilah ke blog saya juga ye??

#group 3

mashitah ismail said...

hai (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

QasehSuci said...

Salam ukhwah...Qaseh datang dari group 1...follow awak...keep in touch k...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html