Wednesday, February 15, 2012

blog bertukar wajah ?


  Hai semua





Ehem  . Ehem  perasan tak blog aku dah bertukar wajah ! Cantik tak ? Cun tak ? *banyak pulak tanya kan . Haha . Better than before right ? Purple ni baru betul warna favourite aku . Hehe ^_^

Untuk pengetahuan semua , aku memang dah lama nak tukar header dengan template sekali  . Aku rasa dah sampai masanya untuk aku buat pembaharuan dalam blog aku ni . Kasi Nampak ceria , fresh dan bermaya and takdelahh  bosan jer bila bukak blog aku ni .  *poyo tak ayat aku .

To syamimi , Thank you so much Sebab edit dan ubah suai blog akak . Ada masa nanti akak suruh mimie edit blog akak lagi eh . Hahaha *gurau je :D , Akak memang betul2 puas hati dengan hasil kerja mimie ni , Cantik mata memandang . Ok Terima kasih banyak2 . Kbaiii :p

2 comments:

Misya_mimie said...

rajin nye printscreen banyak2 mcm tu .. tak pndai nak gmbung cm tu ..hehe

Aleeya Nabilah said...

sebab terlampau rajinlah akak printscreen tu . Haha ala tak mengapalah . nanti akak ajar mimie printscreen eh :D