Tuesday, April 24, 2012

Tawaran lagi



klik gambar untuk tumbesaran :) 

Kali ini dapat tawaran untuk masuk form 6 pulak . Hari tu tawaran fisioterapi , tak baca lagi tekan SINI , tawaran fisioterapi tu pun aku tolak takut tak boleh bawak so kena lupakanlah tawaran tu :( 

Dan untuk tawaran ni pun aku rasa aku patut tolak gak . Orang kata masuk form 6 ni susah la ni la tu la =,='. member aku masuk form 6 tahun lepas ta sampai berapa minggu dia berhenti , katanya tak boleh bawak !! hmm tak tau la aku nak cakap apa .. ibu aku pun cakap form 6 ni susah . Apa apa jelah kan . 

Yang penting sekarang ni tunggu keputusan UPU keluar je la . lagi berapa minggu je lagi UPU nak keluar . okbai :D Assalamualaikum .

8 comments:

: akifasyalurun : said...

awak . kenapa tabole bukak link nak tao kite dapat ke tak form 6 tuu ? :(

Pecinta pink^^ said...

form6 senang kalau kita minat:)kat universiti ramai budak lepasan form 6 masuk u.sis sorang daripadanye,im proud to be form6 student..pilih yg terbaik okey,,gud luck

AMALINA YAAKUB said...

good luck dear.
saya pun ingat nak join form 6 banyak benefit yg blh dapat

Aleeya Nabilah said...

akifasyalurun : ta tau la maybe ada prob sikit kot .

pencinta pink : ye ke kak . tengok dulu la macam mana . huhu btw thanks bagi pendapat :D

amalina yaakub :Thanks amalina :D awak nak join jugak la ni . goodluck too :)

: akifasyalurun : said...

maybe la ade problem . huhu . tape :)

*Arr said...

tahniah ye!

tp form 6 ni bnyak benefit. lagi 1, % kemasukan ke U lagi tinggi dr matriks/asasi. lagilah dlm bidang kemanusiaan. mst boleh punya! :D even exam dia adalah yg paling m'cabar, tp kualiti tu yg penting bukan?

ap2 pun, solt sunat istikharah dlu ye ;)

shafiq said...

eh ., form6 dah kuar ek .? aiyoyo ,

Aleeya Nabilah said...

Arr : terima kasih Arr . InsyaAllah :D

Shafiq : a'ah dah keluar pun .