Thursday, February 17, 2011

fuck lu beb

kau ingat kau bagus sangat la..? kau fikir kau cantik ..? nak gedik-gedik pulak.. da la cari PUBLISITI murah  kau tau tak..? ooopppsss terlepas cakap pulak. ! WHATEVER la . . tapi yang aku benci sangat dengan kau sebab kau ni suka menunjuk sangat la.. kalau da mati kain kapan tetap putih kan..? tak kan kau nak tunjuk jugak kain putih kau tu yang cantik putih berseri.. ? eeee.. berubah la weyh dengan sikap tunjuk-menunjuk ni..
Dulu kau bukan main lagi kutuk mengutuk orang yang kau benci.. sekarang da jadi BEPFRIEND da aku tengok kau.. kau sengaja kawan dengan dia sebab kau tak da kawan kan..? kan..? 
Dulu kau jugak terhegeh-hegeh nak keluar dari group sangat.. kitaorang tak paksa kau pun weyh.. kau yang terhegeh-hegeh sangat .. sekarang sapa yang buat musuh kau ke kitaorang..? aku rasa kau kan..? kalau kau tak nak mengaku tidak apa.. tapi memang kau pun.. hahaha.. mengaku je la weyh.. 
bulan 1 time da tengah-tengah bulan tu aku tengok kau INGIN ya berbaik-baik dengan kiteorang ..! kiteorang TIDAK BATAK ya nak kawan dengan kau.. ! ooopppssss... terlebih sudah .. Kalau kau rasa kau tak puas hati dengan kiteorang meyh sini FACE TO FACE.. ! tapi kau tak mahu kan .. ? jangan jadi pengecut la beb.. sangat benci ya aku tengok kau.. Da la TALAM DUA MUKA.. kau je yang tak perasan .. 
. kalau nak kutuk depan-depan la.. jangan belakang -belakang tak baik wok..da la aku malas nak nak cakap pasal kau lagi... kutuk la kau sepuas-puasnya.. !!!!!!  

2 comments:

puteri :) said...

Knp FTF warna hijau? AKu marah niyhh. HAHAHA

Aleeya Pwm said...

hahahaha.. ala.. ta perasan pulak.. huhu